The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov

Articol / 23 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
  • Andrei Fanciali // Centru Civic Brașov
1/8
Andrei a studiat arhitectură la Universitatea din Stuttgart și la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Din 2008 colaborează cu birouri de arhitectură din România, Franța și Spania pe proiecte de arhitectură, urbanism și peisagistică.

Interesat de dinamica interacțiunii sociale, Andrei urmează cursurile Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității Bucuresti la specializarea Antropologie. 

HIBRID URBAN - CENTRU CIVIC BRAȘOV

Proiectul este compus din două etape, Masterplan pentru Centrul Civic Brașov (prediploma) și Hibridul Urban. Masterplanul propune planificarea spațiului neutilizat al centrului civic din Brașov prin soluționarea traficului și propunerea unei organigrame funcționale compusă din clădiri pentru birouri, comerț, turism, cultură și administrație. Are la bază o argumentație reală, provenită din intenția municipalității de a realiza un centru cultural și o parcare de mari dimensiuni pe acest sit.

Clădirea este menită atât să susțină economic intervenția culturală cât și să devină un reper pentru oraș. Caracterul actual al zonei este destructurat și eterogen. Am adresat această problemă prin folosirea unui limbaj rigid dar coerent care are rolul de a organiza și structura zona. Clădirea este cât se poate de permeabilă având în vedere funcțiunile pe care le adăpostește.

Parterul este deschis și găzduiește funcțiuni comerciale. Deaspura sunt situate 15 etaje de birouri, peste acestea un spa, piscină și sală de fitness coexistă cu un reustaurant panoramic orientat spre centrul istoric și cu lobby-ul hotelului și al apartamentelor. Hotelul este alcătuit din 80 de camere duble. Peste hotel sunt situate apartamentele de diferite tipuri și dimensiuni. Clădirea se termină cu un skybar panoramic la inaltimea de 140m.