The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării

Articol / 27 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
  • Ciupa Mihai David // Hotel pe malul mării
1/6
A studiat la Universitatea Ion Mincu, Facultatea de Urbanism -2008-2009. În anul 2009 a renunțat la Facultatea de Urbanism-Universitatea Ion Mincu și a intrat la Facultatea de Arhitectură-Universitatea Spiru Haret, unde a absolvit în anul 2015 cu nota 9,80 la proiectul de licență. 

HOTEL PE MALUL MĂRII

Clădirea propusă la diplomă este un hotel localizat în Bulgaria, Cap Kaliakra, amplasat pe peretele vertical al malului cu acces de pe teren (+/-0.00). Elementul principal de inspirație pentru volum a fost peretele de calcar, după care s-a încercat reproducerea straturilor erodate cu forme sinuoase și introducerea lor în acest proiect.

A fost aleasă această locație deoarece oferea o înălțime mare și o configurație inedită a malului vertical dar și o atracție turistică majoră din zona respectivă și anume Cetatea Kaliakra. Deși cea mai apropiată localitate este la 1,5 km de teren, zona este frecventată atât de turiști străini cât și de cei ce locuiesc de-alungul țărmului, astfel propunerea construirii unui hotel a fost binevenită.