The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Claudia Ilea // Loop

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Claudia Ilea // Loop
  • Claudia Ilea // Loop
  • Claudia Ilea // Loop
  • Claudia Ilea // Loop
1/4
 Gândurile Claudiei despre oameni, natură, știință și societate sunt înglobate cu grijă în lucrările sale. Mediile folosite variază de la desene și gravuri la instalație și video, ultima sa pasiune fiind animația pentru că „în sfârșit aduce la viață” o parte din ideile sale excentrice.
 
LOOP
 
"Loop"este un autoportret realizat prin prisma unor evenimente cheie din cotidian îmbinate cu scurte momente fictive ce provin din imaginația autorului. Împreună creează o lume nouă, organică; o lume în care granițele dintre monoton și captivant, real și fictiv, monocrom și multicolor sunt aproape inexistente și definesc relația dintre micro- și macrocosm în viziune proprie. Așa cum este sugerat în titlu, întreaga acțiune se desfășoară în buclă accentuând senzația de repetiție, uniformitate și face ca întreaga animație să devină omogenă. 
Astfel, în contextul jurnalului, se conturează un autoportret complet unde accentul cade pe micile detalii, fie ele desprinse din imaginație sau din realitate. 
Animația a fost realizată prin îmbinarea mai multor tehnici precum: animație digitală 2D, rotoscopie și animație traditională completă.