The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Claudiu Rusu // Totul despre nimic

Articol / 21 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Claudiu Rusu  // Totul despre nimic
  • Claudiu Rusu  // Totul despre nimic
  • Claudiu Rusu  // Totul despre nimic
1/3
Claudiu Rusu este absolvent al Univerisităţii din Oradea. Încă din copilărie desenul a fost un mijloc de exprimare ce la ajutat să își creeze propria personalitate.

TOTUL DESPRE NIMIC

Lucrarea reprezintă imaginea claselor sociale, stratificarea societăţii umane şi discrepanţa acesteia care este acceptată ca o normalitate. Ne naştem în cadrul unui grup cu care interacţionăm şi suntem influenţaţi fără îndoială de mediu. De mici suntem setaţi de a gândi şi de a acţiona după un anumit tipar, fapt care duce la depersonalizarea proprie. Deoarece e-ul personal este sufocat şi i-a aparenţa standardelor impuse, noi am ales să creem personaje ,,desbrăcate'' de această personalitate impusă, cu ajutorul imaginilor animaliere, fiecare având simbolistica sa, reprezentând natura primară a fiinţei umane, care in cele din urmă ne face sa vedem mai bine stratificarea socităţii umane.Pentru a înţelege mai bine proiectul am să dau un citat din Edward Aloysius Murphy, care zice în felul următor: ,, Expert este cel ce ştie din ce în ce mai mult despre din ce în ce mai puţin, până când ştie totul despre nimic. ''