The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Corina Sasu // Reamenajare urbană

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Corina Sasu // Reamenajare urbană CONCEPT
  • Corina Sasu // Reamenajare urbană STRATEGIE CALEA VICTORIEI
1/2
Corina Valentina Sasu este în prezent înscrisă la programul de Master Economie și Administrarea Afacerilor (cu predare în engleză), program cu care dorește să își extindă domeniul de activitate: administrarea afacerilor în sectorul horticol.  
 
REAMENAJARE URBANĂ A AXULUI ISTORIC CALEA VICTORIEI
 
Proiectul oferă o abordare alternativă a unui sit istoric de mare importanță pentru București: Calea Victoriei. Proiectul nu este unul clasic, de amenajare peisageră și urbană, propunând realizarea unui spațiu-experiment care să evidențieze modul în care spațiile publice structurate de-a lungul Căii Victoriei pot fi adaptate utilizărilor sociale actuale. Astfel, întreaga lucrare, concepută în perspectiva participării Bucureștiului la concursul pentru capitala culturală europeană, pleacă de la conceptul de temporary landscape sau temporary urban space, concept extrem de utilizat în proiectele de dezvoltare a altor orașe, oferind o transformare temporară (pe parcursul unui an de zile) și dinamică - adaptabilă la utilizări diverse – a principalelor spații publice urbane de pe Calea Victoriei. Proiectul utilizează principiul modularității, al experimentului și, mai ales al urbanismului participativ.