The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cristina Crișu // Vis și Simbol. Cutia

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Cristina Crișu // Vis și Simbol. Cutia
  • Cristina Crișu // Vis și Simbol. Cutia
  • Cristina Crișu // Vis și Simbol. Cutia
1/3
Cristina Crișu este absolventă a Universității de Arte din București, departamentul Arte Grafice, și face parte din Clubul Ilustratorilor. Proiectele sale au caracter de jurnal experimental, în care se regăsesc cărți obiect, instalații casetate - Ierbarul, Cabinetul de curiozități, Vis și Simbol. Cutia și ilustrații pseudo-suprarealiste. Obiectul este un mediu important pe care îl explorează și îl transformă încontinuu, un mediu de legătură între aceasta și lumea înconjurătoare.

VIS ŞI SIMBOL.CUTIA
 
Proiectul Vis și Simbol. Cutia a pornit dintr-o fascinație pentru relația strânsă între Vis și Obiect, un studiu melancolic asupra memoriei și al amintirii. Seria de cutii arhivează obiecte, texte, desene și fotografii, unite sub un factor intim, ce provine fie din vise proprii, fie din nostalgii care se transformă, încet, în simboluri aproape obsesive. 
 
Având în spate lecturi de specialitate, dar și bazându-se pe experiențe personale, acest proiect constituie o punte de legătură între subconștient și viața vigilă, dar mai ales o încercare de a înțelege importanța acțiunilor de tip suprarealist în viața diurnă.