The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Daniel Nolevski // Măștile Lumii

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Daniel Nolevski // Măștile Lumii
  • Daniel Nolevski // Măștile Lumii
  • Daniel Nolevski // Măștile Lumii
1/3
Daniel Nolevski s-a născut în București în anul 1993. Îi place să analizeze omul în contactul său cu această lume, dorește să ilustreze și să transmită condiția individului la contactul cu cotidianul și nu în ultimul rând "lupta" cu el însuși.

MĂȘTILE LUMII


Prin dorința omului contemporan de a obține cât mai mult, ajunge ca prin demersurile sale să dezvolte reacții fizice și emoționale oamenilor cu care interacționează.

Nu se pot ignora ori nega reacțiile emoționale ale oamenilor în raport cu o asemenea lume, replică născută din dorința omului de a atinge obiective nerealizabile, îndurând eșecuri, lăsând în urmă semne profunde în comportament și gândire. Toate aceste acumulări, dezlănțuie în fiecare om emoții cum ar fi furia, frica, anxietatea, exprimate în nenumărate maniere și intensități.

„Măștile lumii” apar ca un răspuns, ilustrând situația oamneilor urmărind și marcând principalele reacții emoționale.