The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Flavia Ştefana Popescu // Flavism

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Flavia Ştefana Popescu // Flavism
  • Flavia Ştefana Popescu // Flavism
  • Flavia Ştefana Popescu // Flavism
1/3
FLAVISM
“Flavism” este numele disertație mele. Plecând de la acest titlu, disertația se bazează pe comunicare, mai exact îmbinandu-se comunicarea scrisa cu cea bazată pe imagine. Punctul de plecare a fost tema jurnalului, iar abordarea este autoanalitică. Prin intermediul jurnalului înregistreaz şi investigheaz raportul meu cu societatea, cu mediul ambiant şi chiar cu propria persoană.

Caietele pe care le-am lucrat de-a lungul timpului sunt indispensabile, ele fiind purtătoare de ganduri, sentimente, idei, stări de moment, liste și colaje. Îmi creez un univers priopriu în care autoreflexia este esențială.

Direcția artistică este axată pe autocunoaștere, dar și pe conștientizarea persoanelor sau evenimentelor din viața mea. Așadar, m-am gândit să extind definiția jurnalului prin intermediul diferitelor mijloacelor artistice, transmițând astfel toate emoțiile sau cuvintele simțite.

Pornind de la această idee de cunoaștere de sine am pictat o serie de autoportrete. Acestea conțin layere de calc peste care am intervenit cu texte scrise individual, iar lucrarea finală este formată din suprapunerea de texte și imagine.