The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Luminița Dumitrache // The Garden

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Luminița Dumitrache // The Garden
  • Luminița Dumitrache // The Garden
  • Luminița Dumitrache // The Garden
1/3
Luminița Dumitrache s-a format ca artist vizual iar acum lucrează ca graphic designer. Interesele ei principale sunt ilustrația, tipografia și animația. Își găsește inspirația în natură și în poveștile pe care oamenii creativi le au de spus. Pe viitor urmărește dezvoltarea și expunerea unor noi proiecte de artă.
 
THE GARDEN
 
Proiectul The Garden este o animație cadru cu cadru realizată în Photoshop și editată în Premiere Pro.
 
Tema principală din spatele filmului este interdependența dintre oameni, plante și insecte,  toate luând parte la ciclul natural al vieții. Începutul proiectului este reprezentat de o serie de lucrări în acuarelă, care au definit stilul principal al animației, împreună cu texturile și culorile care se regăsesc în mediul natural, elemente care sunt incluse în animație.

Realizarea proiectului a durat luni de muncă, aceasta constând în scrierea scenariului și a storyboard-ului, realizarea și editarea a 3000 de cadre animate și producerea coloanei sonore.