The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Rodica Pătru // Wildlife Center

Articol / 27 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Rodica Pătru // Wildlife Center
  • Rodica Pătru // Wildlife Center
  • Rodica Pătru // Wildlife Center
  • Rodica Pătru // Wildlife Center
  • Rodica Pătru // Wildlife Center
1/5
Pătru Rodica a absolvit liceul Petre Pandrea-profilul Filologie și Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității „Spiru Haret”. 

WILDLIFE CENTER ÎN AFRICA DE SUD

Proiectul este localizat în partea de N-E a Africii de Sud în Parcul Național Kruger și este format din cinci corpuri zonificate pe funcțiuni: zona cercetare și spitalizare a animalelor sălbatice; zona restaurant ,magazine, punct prim ajutor; zona de cazare pentru voluntari și profesioniști și două corpuri de cazare pentru turiști.

Acestea sunt conectate între ele prin pasarele ce se continuă de jur împrejurul zonei de grajduri pentru a permite observarea animalelor ce au nevoie de îngrijiri din incintă dar și a celor libere din exteriorul complexului. Pentru realizarea structurii se propune lemnul lamelar încleiat și adăugarea nuielelor împletite pe fațadă ce vor proteja de razele puternice ale soarelui.

Scopul acestui proiect nu constă în a fi un centru de informare a vizitatorilor, ci unul care îi implică în activități ce atrag atenția asupra importanței protejării animalelor.