The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ana Maria Porim // Amenajare maternitate

Articol / 22 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Ana Maria Porim // Amenajare maternitate
  • Ana Maria Porim // Amenajare maternitate
  • Ana Maria Porim // Amenajare maternitate
  • Ana Maria Porim // Amenajare maternitate
1/4
Este absolventă a Facultăţii de Arhitectură de Interior din cadrul Universitaţii UAUIM. Abordarea în ceea ce priveşte arhitectura de interior şi design-ul este minimală dar se evidenţiează prin cromatică şi coerenţă. Face parte din echipa ISZME care se ocupă cu realizarea obiectelor si aranjamentelor decorative.

AMENAJAREA MATERNITĂȚII SPITALULUI JUDEȚEAN ILFOV, BUCUREȘTI

Experienţa din spitalele publice bucureștene este, în general ,neplăcută: cauza fiind şi factorul estetic, unde ambianța este deprimantă și nesatisfăcătoare. Orientarea deficitară și traseul labirintic din lipsa signalecticii, spații prost illuminate, finisaje și culori dezolante, mobilier incomod și neutru. Toate au un impact negativ asupra utilizatorilor.

Pe cât de major este acesta, pe atât de simple și eficiente pot fi noile intervenții, bazându-se pe un concept, planificare și o viziune holistică, cu îmbunătățiri substanţiale asupra ambianței și funcționalității. Scopul este crearea unui mediu placut și cât mai puțin instituționalizat, care să confere sentimentul de optimism.

Maternitatea Spitalului Județean Ilfov se încadrează în profilul sus-menţionat. Astfel, ca răspuns, se propune: înglobarea unor funcțiuni de care maternitatea duce lipsă, îmbunătăţirea conceptului de rooming-in, introducerea signalecticii şi a unei game cromatice pozitive în întregul spital.



Amenajarea maternităţii Spitalului Județean Ilfov propune înglobarea unor funcțiuni lipsă: sala de mese, terasă-grădină, sala de așteptare și un mod de circulație cu două lifturi (pentru vizitatori și pentru pacienți și personal).  Toate acestea facilitează o bună funcţionare într-un cadru unitar.