The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Raiu Florian // Centru de canotaj

Articol / 26 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
  • Raiu Florian // Centru de canotaj
1/8
Florian Raiu, născut la data de 11.03.1989 în orașul Călărași. Florian era creativ încă de la vârsta de 4 ani, realizând lucrările practice la educație plastică fraților mai mari. A terminat liceul "Barbu Știrbei", specialitatea informatică, iar la recomandările părinților și apropiaților s-a înscris la Facultatea de Arhitectură, Universitatea "Spiru Haret". În prezent este arhitect stagiar.
 
CENTRU DE CANOTAJ

Se propune centru de canotaj pe malul Brațului Borcea (braț al Dunării), în locul fostei baze nautice în Călărași. Scopul principal al acestui proiect este crearea unei baze sportive de canotaj, pentru o dezvoltare fizică și motorie a sportivilor, în condiții de bună siguranță. Având în vedere performanțele canotorilor călărășeni din ultimii ani este absolut necesar crearea unor condiții de antrenament pe măsura performanțelor obținute.

Avantajul proiectului este acela de dezvoltare și modernizare a zonei, precum și recreerea stimulată de capacitatea de socializare și dezvoltare fizică a sportivilor în baza standardelor europene. Dezvoltarea și modernizarea zonei presupune :

-organizarea competițiilor locale, zonale, naționale;

-atragerea de noi investitori ;

-crearea a noi locuri de muncă;

-introducerea de bunuri, servicii, procese sau metode de marketing substanțial îmbunătățite, ce pot duce la creștere economică.
Regimul de înălțime este de S+P+1. În subsolul indiguit întâlnim zona sălilor de sport și primul simolator de canotaj din România. În continuare pe parter regăsim holul principal, cu zona expozițională, recepția pentru trama de cazare și depozitele pentru echipamente cu deschidere către Brațul Borcea.

Etajul 1 are în compoziție atât zona de cazare pentru sportivi cât și zona de alimentație publică ce funcționează în regim de catering. Restaurantul funcționează pe sistemul conceptului tip pod. Cu spațiile vitrate de o parte și de alta, publicul are parte de perspective atât către Brațul Borcea cât și către Lacul de Agrement, acesta din urmă fiind folosit de către sportivi și pentru antrenament.