The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Rodica Ciobanu // Stări

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Rodica Ciobanu // Stări
  • Rodica Ciobanu // Stări
  • Rodica Ciobanu // Stări
1/3
Rodica Mihaela Ciobanu este o artistă născută în București (1982), a absolvit în 2007 Facultatea de Fizică, în 2012 Facultatea de Arte Plastice, Pictură, iar în 2015 Master în Arte Grafice. S-a remarcat  la numeroase expoziții de grup și bienale de artă din țară. 
 
STĂRI
 
Un set de lucrări ce exprimă peisajul ca stare, natra ca generatoare de trăire, un sentiment puternic, o senzație în legătură strânsă cu natura, peisajul ca parte din natură care formează un ansamblu cuprins dintr-o singură privire, ca trăire interioară, ca stare şi rezultat al legăturii dintre om şi natură, peisajul văzut ca natură generatoare de trăire și ca natură ce stă la baza procesului de creaţie, creator a cărui creaţie se acumulează, se desfăşoară, se distribuie în timp.