The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Florentina Spânu // Drumul acului

Articol / 22 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
  • Florentina Spânu  // Drumul acului
1/6
Florentina a absolvit în vara acestui an la Universitatea de Arte, este o persoană veselă care își caută drumul în călătoria pe care o are de parcurs. Așa a început și această lucrare, „ Drumul acului” folosindu-se de toate cunoștințele aprofundate în cei 3 ani universitari.

Acolo a descoperit frumusețea de a imprima, misterul pe care îl ascunde un material și frumusețea lui de a fi decorat, de a fi imprimat. A învățat importanța lui în jurul tuturor. În tot acest timp a parcurs o călătorie foarte frumoasă care i-a scos în cale lucruri interesante, provocatoare care vor fi de mare ajutor pe parcursul drumului ce urmează. 

DRUMUL ACULUI

„Drumul acului” reprezintă titlul colecție de design textil pentru decor de interior propus pentru lucrarea de licență ca urmare a celor trei ani de studiu la Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul Universității Naționale de Arte din București. În anul final de studiu a optat pentru design-ul textil luând ca temă urma lăsată de ac pe materialul textil în acțiunea de a da sens suprafeței oferite, de a o transforma în obiect.

Prin acest proiect se dorește menținerea în atenția oamenilor importanța și semnificația cusăturilor. Încercând să arate că o dată cu trecerea anilor este încă în actualitate și mereu i se pot adăuga îmbunătățiri. Se poate moderniza, dar totuși toate acestea plecând de la tipurile de cusătură de bază pe care le cunoaștem mulți dintre noi.