The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Teodora Marincovici Oancea // Livon

Articol / 23 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Teodora Marincovici Oancea // Livon
  • Teodora Marincovici Oancea // Livon
  • Teodora Marincovici Oancea // Livon
  • Teodora Marincovici Oancea // Livon
  • Teodora Marincovici Oancea // Livon
1/5
Teodora Marincovici-Oancea este un tânăr designer de 27 de ani a cărei viziune aspura designului este ghidată de motto-ul lui Katsu Kimura: “ A box that is not paper, that will not be torn, that will not be thrown away, that has no purpose, no meaning and no value. The fate of the things inside will be decided by the box itself. “

În acest sens, obiectele create de ea încearcă să păstreze un echilibru perfect între conținut, utilitate și aspect, explorând intuiția utilizatorului în a da viață și sens produselor concepute.

LIVON
 
Perfuzorul LIVon vine în ajutorarea persoanelor care se află în tratament perfuzabil și au nevoie să se deplaseze într-un scaun cu rotile. Având o formă simplă din care reiese utilitatea obiectului, acesta e ușor de utilizat, intutiv și sigur.

Accesoriul brat facilitează prinderea perfuzorului LIVon de orice tip de suport și, prin cele 3 balamale sferice, brațul poate adopta poziția optimă pentru beneficiar în utilizarea perfuzorului. Brațul este numit universal pentru că se poate utiliza la obiectele deja existente: perfuzoarele și fotoliile rulante din spitale.