The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Tudor Stevar // Locuințe colective

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Alexandra Tudor Stevar // Locuințe colective
  • Alexandra Tudor Stevar // Locuințe colective
  • Alexandra Tudor Stevar // Locuințe colective
1/3
Absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul Universității „Spiru Haret” București, Alecsandra-Iuliana TUDOR-STEVAR este o tanară arhitect care promite prin viziune și responsabilitate să reflecteze la nevoile societății în raport cu contextul.

LOCUINTE COLECTIVE PE CALEA MOȘILOR


Cele două imobile cu funcțiunea de locuințe colective sunt situate adiacent pe Calea Moșilor, în intersecția unde se află Biserica cu Sfinți. Este o zonă cu potențial din centrul Bucureștiului, animată în mare parte de o lume pestriță și săracă.
Încă de la inceputurile sale, Calea Moșilor a fost o arteră cu caracter comercial, astfel încât parterul celor două imobile este proiectat pentru activități comerciale.
 

Curțile interioare semiprivate urmând să deservească locuitorilor apartamentelor de la etajele superioare, în aceste curți interioare fiind amenajate spații de relaxare, spații de joacă pentru copii și o terasă a cafenelei amplasată la parter.
La etajele superioare sunt dispuse unități locative de la 1 camera până la 4 camere, însumând un număr de 35 unitați de locuit. Sunt proiectate astfel încât să îndeplinească toate cerințele unei societați moderne intr-o locuire colectivă modernă.
Prin dispunerea adiacentă in plan a celor două imobile se formează oarecum un ansamblu de locuire colectivă.