The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv
  • Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv
  • Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv
  • Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv
  • Alexandra Nicoleta Bucur // Parc sportiv
1/5
Totul a început cu desenul din greu și determinare. Practicarea artelor plastice și vizuale încă din liceu, i-a dezvoltat un interes față de arhitectură și urbanism. La început, manifestându-se prin desenul de mână, mai tarziu prin desen digital complex.

PARC SPORTIV

Comuna Corbeanca face parte din Regiunea de dezvoltare București- Ilfov. În cadrul localităților din județul Ilfov, comuna are o suprafață de 3.000 ha, se încadrează în comunele de talie mică, cu profil predominant agricol. Comuna deține suprafețe de teren cu potențial de dezvoltare a activităților economice din sectorul terțiar, cât și pentru dezvoltarea zonelor de locuire pentru excedentul de populație din capitală.
 
 
Propunerea de dezvoltare urbanistică are în vedere împărțirea suprafeței orașului în cartiere, deservirea uniformă a orașului de funcțiuni și servicii publice, comerț, funcțiuni culturale și nuclee verzi, care sunt necesare pentru a ridica comuna la rang de oraș. Suprafața pe care se întocmește planul urbanistic general ce aparține localității Ostratu este de 1064 ha. Localitatea Ostratu este situată în partea de nord a orașului Corbeanca.

În vederea creșterii atractivității și creării legăturilor sociale, s-a propus un sistem de spații verzi, în imediata vecinătate a nucleelor funcționale și a malului de lac. Conceptul funcțional de amenajare a parcului sportiv are la bază ideea relaționării între atomi. Din punct de vedere al zonificării, se disting 3 zone importante: zona dinamică, zona comercială și o zonă culturală.