The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cătălina Juravle // Rythmos

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cătălina Juravle // Rythmos
  • Cătălina Juravle // Rythmos
  • Cătălina Juravle // Rythmos
  • Cătălina Juravle // Rythmos
  • Cătălina Juravle // Rythmos
1/5
Cătălina este licențiată la Facultatea de Arte și Design din Timișoara și proaspăt masterandă la aceeași facultate. Fiind o persoană inventivă, este dornică să învețe și să avanseze în acest domeniu. Îi place să creeze vestimentații, să vadă bucurie pe chipurile oamenilor cu și pentru care lucrează.

RYTHMOS

Tema principală a colecției este cea a structurilor terestre stratificate, care sunt asemeni emoțiilor și temperamentelor umane, acestea fiind într-o continuă schimbare. Sursa de inspirație are la bază imagini cu structuri terestre ale Marelui Canion.

Cu ajutorul structurilor textile și al gamei cromatice se evidențiază latura emotivă, sensibilă și rafinată a feminității, precum și volumetrii ample care sugerează sentimentul de siguranță. Silueta adoptată este una feminină, învăluind corpul într-un mod lejer, ținutele reușind să contureze ideea de siguranță și comoditate.
 
 
Centrul de interes al fiecărei ținute din colecție este orientat spre structurile de ațe, cu ajutorul acestora tema abordată conturându-se mai bine.
Colecția Rythmos este o colecție capsulă, compusă din 6 ținute vestimentare, respectiv 12 piese care se pot combina între ele rezultând mai multe variante de ținute.
 
Colecția se adresează unei femei emotive și sensibile care este, totodată, și o femeie puternică, într-o continuă schimbare pentru atingerea perfecțiunii. Aceasta este o colecție toamnă/iarnă, pret-a-porter.