The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Corina Boboc // Raya

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Corina Boboc // Raya
  • Corina Boboc // Raya
  • Corina Boboc // Raya
  • Corina Boboc // Raya
  • Corina Boboc // Raya
  • Corina Boboc // Raya
1/6
Corina Boboc este un tânăr designer, absolvent al Facultății de Arte București, promoția 2016, secția Modă-Design Vestimentar, care are deja în spate un an de experiență în domeniu, lucrând cu scenografa și creatorea de modă, Doina Levintza. De asemenea, a participat, dar a și organizat numeroase evenimente: ZBOR Galateca, Târg „V for Vintage” 2015, „inPSYme” Galateca, Prezentare de Modă Gala Unab.

RAYA

Raya este prima colecție a designerului Corina Boboc, o colecție ce are la bază un concept inspirat din direcția artistică în arta modernă, și anume, curentul Op-Art. Colecția cuprinde 6 ținute complexe, purtabile, cu un mesaj vizual atent elaborat, astfel încât senzația este de construcție în mișcare.