The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși
  • Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși
  • Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși
  • Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși
  • Cozmin Amăriuței // Pelerin în sine însuși
1/5
Cozmin Amăriuței este licențiat și masterand în Design Vestimentar la Universitatea Națională de Artă Bucureşti 2014-2016. Prezintă o activitate de specialitate care cuprinde: multiple articole de specialitate, concursuri, expoziții şi prezentări de modă, precum: Prezentare de Modă Gala UNAB 2016, Expoziție „Transformăm Energia în Artă”, Backstage Expoziție de Modă Biblioteca Națională, Expoziție „Selenit” 2014 Galeria de Artă Contemporană şi Design Galateca.

PELERIN ÎN SINE ÎNSUȘI

Să se spună despre mine tot ce se va vrea, căci eu ştiu foarte bine cum nebunia este sfârtecată chiar de aceia care sunt cei mai nebuni. Nu trebuie să vă asteptați de la mine, la definiții. Nimic nu ar fi mai deplasat, a defini ar însemna să-mi dau margini.
 
 
Ceea ce veți citi în următoarele pagini nu este premeditat, sunt doar câteva schițe ale gândurilor mele. Fiindcă, cine ar putea să mă picteze mai bine decât aş face-o eu? Doar dacă s-ar găsi cineva care ar pretinde că mă cunoatşe mai bine decât mă cunosc singur.

Omul este condus de tainele operațiilor minții sale, dar aceasta este una dintre cele mai grave cacealmale, pentru-că omul se lasă în voia purului hazard. Dacă nu iubeşti haosul, nu poți fi creator.