The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Daiana Ghintuială // Transporturile, rol în Snagov

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Daiana Ghintuială // Transporturile, rol în Snagov
  • Daiana Ghintuială // Transporturile, rol în Snagov
  • Daiana Ghintuială // Transporturile, rol în Snagov
1/3
Absolventă a Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” (2012 - 2016), urmează în prezent Masterul de „Management Urban pentru Oraşe Competitive”, făcând parte în acelaşi timp şi din echipa de Strategii şi Programe într–o firmă de consultanţă.

ROLUL TRANSPORTURILOR ÎN STABILIREA CONEXIUNILOR INTRA ŞI INTERTERITORIALE ALE SATULUI SNAGOV

Obiectul de studiu al Proiectului de Licenţă îl reprezintă satul Snagov, privit atât în contextul mai extins al comunei Snagov şi al zonei de nord a judeţului Ilfov, cât şi în detaliu în ceea ce priveşte dezvoltarea sa pe plan intern.
Conceptul de dezvoltare porneşte de la modelul moleculelelor de ADN care sunt suportul material al informaţiei ereditare, diferenţiind toate fiinţele vii între ele, acestea la rândul lor fiind compuse din unităţi de bază între care se creează legături bazate pe compatibilitate.

 

Acelaşi mecanism a fost transpus la nivel teritorial, unde fiecare comună, sat sau zonă îndeplineşte un rol bine definit, are un specific aparte, între ele fiind stabilite conexiuni care să le permită crearea unor relaţii de coroborare, în detrimentul unei dezvoltări individuale. Aceste conexiuni se materializează prin intermediul transporturilor, care au un rol deosebit de important în reducerea disparităţilor socio–economice şi creşterea coeziunii teritoriale.