The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Cercel // Nordfeel

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Diana Cercel // Nordfeel
  • Diana Cercel // Nordfeel
  • Diana Cercel // Nordfeel
1/3
Diana Cercel este absolventă UNArte Bucuresti. Prin intermediul programului de studii Erasmus, a urmat în 2015 cursurile Academiei de Belle Arte Macerata, Italia. În cadrul facultății, a participat la expozitii de artă și modă. printre care „InPsy Me” și „InPsy Me 2:0” din cadrul Romanian Design Week.

NORDFEEL

Nordfeel este o colecție despre simțuri și stări de spirit, în care o atingere fină și o simplă senzație de căldură, te transportă într-un mediu călduros și comfortabil. Astfel, am creat aceste trăiri prin utilizarea unor materiale și a unei palete de culori specifice.
Combinarea diferitelor texturi și materialități realizează o inovație de stare. Materiale precum lâna, piele ecologică, tricot și materiale tricotate conferă un sentiment de comfort și plăcere atât interioară, cât și exterioară.
Din punct de vedere artistic, Nordfeel este o colecție de modă bazată pe utilizarea formelor și pe juxtapunerea unor materiale și materialități diferite. Utilizarea materialelor moi, precum țesăturile din lână, tricot, tricotaje, dar și cele din piele sau blană ecologică, oferă colecției o viziune artistică, dar și utilitară și de comfort. Combinațiile de texturi și culori, au creat o poveste de inspirație nordică și o viziune proprie asupra modei și a stilului de viată. Autoarea a dorit să aducă în vizor o poveste inspirată de un ambient primitor, în care fiecare din noi simțim comfortul și plăcerea unui mediu de contemplare.