The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

George Marin // Hub - Industrie creativă și high-tech

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • George Marin // Hub - Industrie creativă și high-tech
  • George Marin // Hub - Industrie creativă și high-tech
  • George Marin // Hub - Industrie creativă și high-tech
1/3
George-Gabriel Marin, absolvent al Facultății de Urbanism din cadrul Universității „Ion Mincu” București și președinte fondator al asociației Clubul Studenţilor Urbanişti. Asociația C.S.U. a fost înfiinţată, cu acordul şi sprijinul Registrului Urbaniştilor din România, din dorinţa de a încuraja comunicarea în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului.

HUB - INDUSTRIE CREATIVĂ ȘI CERCETARE HIGH-TECH

Lucrarea prezintă o intervenție de dezvoltare urbanistică din județul Ilfov a unei Unități Administrativ Teritoriale Ghermănești, cuprinzând documentații de urbanism de tip PUG, PUZ, PUD și DTAC.
 
 
Conceptul de HUB propus pentru această localitate este de a capta câți mai mulți freelanceri din Bucureşti, din cele mai diverse domenii. De la IT-işti, la jurnalişti, arhitecţi, oameni din comunicare şi marketing, tinerii, pentru că în majoritatea lor sunt tineri, descoperă un nou mod de a lucra, co-workingul.

Zona destinată amenajării PUZ-ului este propusă în 3 subzone-Cercatare-Centru de afaceri-Spații verzi amenajate. Zona de acces care definește intreg HUB-ul se propune o amenjare peisageră de tip promenadă pentru a face legatura și a prezenta, de-a lungul axei verzi, mixitatea și nivelul de creativitate.

Subiectul Planul Urbanistic de Detaliu îl constituie prin zona de acces a HUB-ului, cât și a imobilului de primire-prezentare concept.