The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Irina Mihaela Moise // Naval research center Hamburg

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Irina Mihaela Moise // Naval research center Hamburg
  • Irina Mihaela Moise // Naval research center Hamburg
  • Irina Mihaela Moise // Naval research center Hamburg
  • Irina Mihaela Moise // Naval research center Hamburg
1/4
Alegerea firească a fost Arhitectură. A studiat la UAUIM şi Uni Stuttgart. Proiectele sale sunt susţinute de afinitatea pentru progresul tehnologic, respectul pentru subtilităţile contextului şi reinventarea spaţiului, toate subordonate sentimentului eliberator al jocului cu formele.

NAVAL RESEARCH CENTER HAMBURG

Centrul de cercetare dispune de posibilitatea efectuării de testări şi optimizări pentru vase recreaţionale inovative din punct de vedere estetic şi tehnic. Interacţiunea umană este dorită şi susţinută de spaţii individualizate de perspective studiate, decupate în volumul obiectului arhitectural. Pătrunderea luminii evocă principiul vaselor comunicante, luciditatea rezonată din Neue Sachlichkeit, efectul eroziunii apei dar şi reţeaua complexă a pieselor cinematice din interiorul unui motor.