The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mihai Teodorescu // Our house

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Mihai Teodorescu // Our house
  • Mihai Teodorescu // Our house
  • Mihai Teodorescu // Our house
  • Mihai Teodorescu // Our house
  • Mihai Teodorescu // Our house
  • Mihai Teodorescu // Our house
1/6
Mihai Teodorescu folosește orașul, situațiile cotidiene, viața de noapte și diferite locuri de muncă pentru a genera lucrări. Temele pe care le abordează sunt urbane și sociale, ca reacție la cotidian. Lucrează cu neoane, LED-uri, plexiglass, lemn și text pentru a-și construi universul artistic.

OUR HOUSE

Obiectele fac parte dintr-o serie în desfășurare ca reacție la înâmplările cotidiene . Cu tentă satirică se discută dezechilibrul dezvoltării urbane și culturale, iar în spirit de sărbătoare se anunță preferințe muzicale. Casetele luminoase figurează repere geografice, gânduri și idei generate de ultimil doi ani de studii, locuri de muncă și viața de noapte.