The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Oana Diana Hăbășescu // Geneviève

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
  • Oana Diana Hăbășescu // Geneviève
1/6
Hăbășescu Oana Diana este din Oradea și anul acesta a absolvit Facultatea de Arte Oradea, specializarea Modă-Design Vestimentar. Colecția ei se intitulează „Geneviève”, aceasta fiind lucrarea de licență a designerului. De-a lungul facultății a studiat un an de zile în Italia prin programul de studii Erasmus.

GENEVIÈVE

Designerul a dorit să creeze o colecție care să sugereze eleganță și rafinament, așasar, a ales ca sursă de inspirație, stilul baroc-rococo. Acest stil transmite bogăție, amploare, finețe, un lucru select, nobil, sofisticat, aparte.
Compozițional, s-a inspirat din costumul lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare, renumit pentru extravaganța sa, iar ideea detaliului și al decorului ținutelor este preluată din specificul stilului rococo.


Colecția se intitulează „Geneviève”. Acesta este un nume tipic francez, simbolizează feminitate, voință, ambiție și putere. Geneviève este considerată patronul spiritual al Parisului, fiind sărbătorită pe trei ianuarie.

Colecția creată de Oana este purtabilă în anotimpurile toamnă și iarnă, este destinată femeilor mai în vărstă de douăzeci de ani, fiind ținute pentru evenimente speciale.