The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Paula Oneț // 4Generations women

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Paula Oneț // 4Generations women
  • Paula Oneț // 4Generations women
  • Paula Oneț // 4Generations women
  • Paula Oneț // 4Generations women
1/4
Paula Oneț se dedică filmului documentar și proiectelor multimedia, obține burse de studiu în Coreea de Sud, Turcia, Spania și Luxemburg, dezvoltând proiecte internaționale în numeroase rezidențe artistice și workshopuri, cu lucrări premiate la peste 40 de festivaluri în jurul lumii.

4GENERELATIONS WOMEN

Modelul de a fi străbunică, bunică, mamă şi fiică se schimbă cu fiecare generaţie, mai rapid ca niciodată în timpurile noastre. Tot aşa, modelul de pre-producţie, producție, post-producţie şi distribuție a operelor audio-vizuale se reinventează datorită dezvoltării tehnologice accelerate.

Proiectul,, 4GeneRelations Women" propune un studiu de caz asupra evoluției valorilor personale a 4 generații de femei dintr-o familie românească, analizând capacitatea de transformare și adaptare la valorile culturale ale mediului lor.
Autoarea acestui proiect, Paula Oneț, abordează studiul generațional prin 4 generații/tipuri de media, de la fotografie de arhivă la platforma digitală online, invitându-vă să participaţi activ la alegerea subiectelor de conversație intergeneraţională printr-o instalaţie video interactivă.
 
„4GeneRelations Women" este un proiect trans-media ce documentează viaţa a 4 generaţii de femei din mai multe țări şi culturi, următoarea destinație fiind Spania în toamna anului 2016.