The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ruxandra Ivan // Postum

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Ruxandra Ivan // Postum
  • Ruxandra Ivan // Postum
  • Ruxandra Ivan // Postum
  • Ruxandra Ivan // Postum
  • Ruxandra Ivan // Postum
1/5
Ruxandra Ivan a absolvit liceul de Arte Plastice „Balașa Doamna” din Târgoviște, obținând locul al II- lea în cadrul Olimpiadei Naționale de Arte Vizuale, secția pictură. În același an a fost acceptată la Universitatea Națională de Arte din București.

POSTUM

În acest proiect și-a propus să aducă în prim-plan identitatea omului contemporan. De-a lungul timpului a încercat să experimenteze cât mai multe medii sociale. A trăit  experiențe decisive pentru evoluția ei ca identitate umană, socială, spirituală și culturală. Prin termenul de identitate, se poate descrie expresia și concepția individualității unei persoane.
 
 
În sociologie, termenul de „identitate” este pus în corelație cu conceptele de comportament și de rol social. Stabilirea identității apare în urma procesului de învățare a rolurilor sociale prin intermediul experiențelor personale în urma interacțiunii cu ceilalți membri ai societății, individul stabilește sensul identității sale, sens recunoscut și acceptat de ceilalți.
 
În urma acestor idei a încercat să inverseze sensul identitații sale, toate caracteristicile ei, cu scopul de a observa cum se raporteză la ceea ce urma să devină noua ei identitate. Ruxandra s-a avântat în aceste experiențe, în acest proiect, plecând de la o idee simplă, bazată pe dorința de a schimba cu totul ansamblul de însușiri ale personalității sale, ce o reprezentau.