The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sabina Pop // Fragment din ea

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
  • Sabina Pop // Fragment din ea
1/7
Sabina Pop a absolvit recent Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, România. Interesată de fluidititatea dintre cele două discipline-arta și designul, Sabina transpune percepția ei asupra hainei folosindu-se de volume simple, materiale neconvenționale, încercând să creeze piese ready-to-wear.

FRAGMENT DIN EA

Punctul de plecare al colecției l-a reprezentat producția artistelor feministe și cotribuția adusă de către acestea artei contemporane, în perioada anilor șaizeci. Titlul colecției sintetizează conceptul ales, făcând o referință directă la personajul central al poveștii și anume: femeia și rolul ei în lumea artei.
 
 
Anii 60, feminism, artă, blană, blocuri cromatice, artă contemporană, libertate, emancipare, geometrie, gen, mișcări de guerilă-sunt cuvintele care descriu colecția de disertație a Sabinei, prezentată la Gala UAD 2016.