The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ștefan Frățilă // Casca de pompieri

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Ștefan Frățilă // Casca de pompieri
  • Ștefan Frățilă // Casca de pompieri
  • Ștefan Frățilă // Casca de pompieri
  • Ștefan Frățilă // Casca de pompieri
1/4
Ștefan Frațilă a absolvit Universitatea Națională de Arte București, după cinci ani de studii de licență și master la secția de Design Industrial și, mai tarziu, Design de Obiect și Comunicații Vizuale.

CASCA DE POMPIERI

Proiectul de master, numit simplu „Casca de pompieri” face parte din categoria obiectelor/sistemelor de protecție. Inovația pe care o propune acest proiect este înglobarea a câtorva tehnologii deja existente pe piață–sistem de iluminare LED, camera cu termovisiune, sistem de comunicații bazat pe laringofon și, desigur, materiale inovative precum vopseaua Line-X și Kevlar, integrate în cele trei straturi ce compun corpul căștii (al treilea fiind materialul ignifug folosit în prezent la căștile de pompieri ce respectă standardele internaționale)