The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
  • ALEX DRAGU // DICȚIONARE URBANE
1/6
Alex Dragu este absolvent al departamentului de Grafică din cadrul UNARTE București. El este pasionat de desen, folosindu-l ca pe un al doilea limbaj de comunicare. Folosește atât tehnici tradiționale, cât și noi, mutimedia, combinând pasiunea sa pentru desen cu creativitatea sa nativă în arta povestirii și abilitățile sale tehnice, pe care le-a deprins din prisma primei sale profesii, ingineria software.

Dicționare urbane

Cotidianul urban produce emoții aplatizate date de întâlnirea noastră firească și continuă cu elementele sale. Emoțiile produse de spațiul în care trăim sunt tocite datorită formației noastre ca oameni, eșuând astfel a percepe spațiile în sine, ci bagajul de informații acumulate de-a lungul timpului.