The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andreea Cristina Duțu // Centru de Tratament Balneo-Fizio-Kinetoterapie

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Andreea Cristina Duțu // Centru de Tratament Balneo-Fizio-Kinetoterapie
1/1
Andreea este absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, specializarea Arhitectură de Interior. Este pasionată de arhitectură și fotografie, o persoană dedicată și preocupată atât de nou cât și de vechi, acordându-le importanţă în egală masură.
 
Centru de Tratament Balneo-Fizio-Kinetoterapie
 
Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Ilfov, este situat pe Bulevardul Basarabia în apropierea Stadionului Arena Națională. Anamblul a fost alcatuit din patru corpuri P+2 construite în anul 1953, trei corpuri de legatură construite la începutul anilor ‘70 atunci când spitalul şi-a început activitatea, ulterior în anul 1976 îi este adaugat un corp principal P+5. 
Secția de balneo-fizio-kinetoterapie (B.F.KT.) își desfășoară activitatea în corpul "C" cuprinzând: parterul, destinat zonelor de tratament și cabinetelor medicale, inclusiv extinderea cu sala de kinetoterapie și etajul unu destinat internării pacienților. În urma recomandărilor de la prediplomă, se include în acest studiu propunerea de a integra și etajul 2 în secția BFTK, pentru a avea o singură secție în acest modul, ceea ce asigură o mai bună funcționare, inclusiv o separare netă a secțiilor. 
Astfel se aduce o îmbunătățire funcțională în cadrul spitalului, o dotare modernă în centrul de recuperare și să ofer în același timp o ambianță plăcută întregului spațiu destinat pacienților și cadrelor medicale.