The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Sarivan // Ipostazele luminării cerului

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Alexandra Sarivan // Ipostazele luminării cerului
  • Alexandra Sarivan // Ipostazele luminării cerului
  • Alexandra Sarivan // Ipostazele luminării cerului
  • Alexandra Sarivan // Ipostazele luminării cerului
1/4
Născută în Buzău, a absolvit liceul de arte "Margareta Sterian", instituție în care a deprins primele noțiuni de reprezentare artistică. În cadrul liceului a studiat doi ani artă murală și doi ani arte textile. A urmat apoi studiile universitare la departamentul Arte textile-Design textil din cadrul Universitătii Naționale de Arte din București. Natura este sursa de inspirație cel mai frecvent abordată de autoare în ultimii ani.

Ipostazele luminării cerului

Trăirile personale ale autoarei față de ipostazele cerului sunt materializate într-o singură tesătură ce reprezintă un peisaj abstract asupra bolții cerești, cuprinzând cele trei ipostaze ale cerului. Demersul creativ se bazează pe jocul de cald- rece, lumină și umbră, trecerea sublimă de la o culoare la altă pentru a oferi compoziției o unitate cromatică.