The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lucian Arsene // Let them eat cake

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Lucian Arsene // Let them eat cake
  • Lucian Arsene // Let them eat cake
  • Lucian Arsene // Let them eat cake
  • Lucian Arsene // Let them eat cake
1/4
 Arsene Lucian Alexandru, tânăr absolvent al Universității Naționale de Arte București, secțiunea Modă - Design Vestimentar, a dezvoltat un interes aparte pentru artă, în special influențele personale creative în conturarea proiectelor din domeniu.

Let Them Eat Cake

Colecția “LET THEM EAT CAKE” propune un univers nocturn, unde fuchsia pătrunde în negru și îl dezechilibrează, îndulcindu-l, caracterizat de dualitate manifestată la diferite niveluri. Piesele vestimentare conturează o Marie Antoinette contemporană cu o prezență dramatică ce nu trece neobservată, deci “LET THEM EAT CAKE!”