The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari
  • Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari
  • Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari
  • Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari
  • Adrian Sebastian Rizescu // În linii mari
1/5
Adrian Sebastian Rizescu (n. 1994) a terminat UNARTE, departamentul Pictură, și abordează în lucrările sale teme inspirate din propria-i copilărie care s-a conturat în jurul lumii digitale și a calculatorului.

În linii mari

Activitățile interactive ale jocului în copilărie au un rol important în stabilirea direcției în procesul de maturizare, astfel că proiectul exprimă trăirea artistului. Catalizând simplitatea și puterea acestei trăiri, exprimarea conceptului este redusă la o sugestie a lumii jocului electronic de pionierat și îmbrățișează domeniul abstractului ca sugestie, dar nu ca anulare prin artă. Proiectul este un exercițiu semiotic de descoperire a unei stări cu impact în jocul social.