The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrei Nedelcu // Peren

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Andrei Nedelcu // Peren
  • Andrei Nedelcu // Perenwww.facebook.com/AndreiNedelcuph
  • Andrei Nedelcu // Perenwww.facebook.com/AndreiNedelcuph
  • Andrei Nedelcu // Perenwww.facebook.com/AndreiNedelcuph
1/4
Andrei Nedelcu (n. 1993) este interesat în principal de documentarea prin fotografie și video a unei game variate de subiecte legate de mediul înconjurător și impactul uman asupra naturii.

PEREN

Terra este singurul loc unde viața s-a născut și a persistat, iar pentru moment nu există un plan B. În acest context, artistul se apleacă asupra nevoii de înțelegere a echilibrului vital și a importanței protejării și conservării acestuia. Dezamăgirea prezentului vine în momentul realizării că umanitatea pare că face abstracție de aceste detalii și se îndepărtează tot mai mult de la elementele primordiale ale vieții. Pentru o specie evoluată, această superficialitate și inconștiență a lipsei de respect pentru natură apare ca o problemă de ierarhizare a priorităților, mai ales că se alege devierea atenției cu creativitate înspre artificii construite și proliferarea unor necesități iluzorii.

'Peren' critică această situație și încearcă să recreeze o punte de legătură în relația omului cu natura, prin care să acceseze conștiința colectivă, făcându-l pe spectator să reconsidere locul unde își duce existența și cum se raportează la mediul înconjurător.