The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Denise Lobonț // Decontextualizare

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Denise Lobonț // Decontextualizare
  • Denise Lobonț // Decontextualizare
  • Denise Lobonț // Decontextualizare
1/3
Denise este interesată de folosirea mixtă a mai multor medii precum desenul și fotografia. Conceptual, problema pierderii identității în spațiul social contemporan se regăsește în mai multe lucrări propuse de artistă.

Decontextualizare

Proiectul explorează tema timpului. Ideea proiectului se bazează pe o “rupere” din contextul vieţii de zi cu zi. Este un proiect prin care sunt redate aspecte ce ţin de confruntarea omului cu rapiditatea trecerii timpului şi meditaţia asupra acestui fapt. Pentru realizarea proiectului a fost folosit iniţial filmul care a fost, mai apoi, prezentat prin câteva cadre. Cele trei cadre alese au fost ulterior transpuse prin desen pe hârtie de format mare.