The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR
  • LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR
  • LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR
  • LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR
  • LIDIA PĂTRAȘCU // LOCUITORII ORAȘELOR
1/5
Lidia este pasionată de artă și se ocupă cu pictatul pe diferite suporturi, pe pânză, pe lemn, pe sticlă, pe materiale textile, pe pereți.

Locuitorii orașelor

Proiectul este inspirat din cotidianul urban și din dorința de cunoaștere a trecătorilor, a oamenilor cu care ne intersectăm zilnic pe stradă. Artista proiectează interes asupra detaliilor care compun povestea de viață a unei astfel de persoane pasagere din viața noastră. Presupunerile despre modul de viață, caracterul, pasiunile sau despre lucrurile pe care le avem în comun se materializează în lucrare prin obiectele alăturate siluetelor. Astfel, Lidia a surprins câteva tipuri de caracter prin obiectele reprezentative ale fiecărui personaj în parte, dar și prin nuanțele cromatice folosite.