The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Loredana Palade // Coexistență

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Loredana Palade // Coexistență
  • Loredana Palade // Coexistență
  • Loredana Palade // Coexistență
  • Loredana Palade // Coexistență
1/4
Loredana Palade a studiat la Liceul de Arte „Ghe. Tătărescu” din Focșani și a urmat cursurile UNARTE. Aceasta a obținut locul I și locul III la Olimpiada Națională de Arte doi ani la rând.

Coexistență

Proiectul aduce în prim plan ideea de corelare a existenţei umane cu exteriorul şi modul de desfăşurare al acesteia. Omul contemporan este ruinat de valori şi de virtuţi, este blazat şi, totodată, este aruncat în amalgamul plăcerilor. Subiectul acestui proiect reprezintă o analiză asupra societăţii, o observare în detaliu şi o examinare îndeaproape a lumii contemporane, reprezentat de intervenţii asupra straturilor de culoare, prin aplicarea succesivă a acestora, a aracetului, chitului şi vernisului, ajungând în final la obţinerea unor suprafeţe diferit texturate. Tehnica folosită este mixtă pe pânză.