The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALIN MIHAIL // MERSUL

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • ALIN MIHAIL // MERSUL
  • ALIN MIHAIL // MERSUL
  • ALIN MIHAIL // MERSUL
  • ALIN MIHAIL // MERSUL
1/4
În 2014, Alin a absolvit Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, specializarea Monumentală. A continuat studiile în cadrul UNARTE. În prezent, activează în cadrul unui salon de tatuaje din Bucureşti din dorinţa de a experimenta o altă tehnică de exprimare în artă.

Mersul

Artistul a realizat un poliptic, sub formă de puzzle, ce are ca subiect principal membrele inferioare ale corpului uman. Şi-a dorit să surprindă trecerea prin viaţă și „uneltele” cu care facem asta, prin expresivitate, plasticitate şi emoție. Deplasarea prin viață este sursa de inspiraţie centrală a lucrării. Din dorinţa de a surprinde privitorul şi de a-l scoate din confortul vizual, a optat pentru supradimensionarea subiectului.

Tehnica aleasă de artist este desenul în pastel pe hârtie tonată, optând pentru o gamă restrânsă cromatic: tonuri de sepia pentru subiect şi de brunuri pentru fundal. Lucrarea este compusă din 9 tablouri cu dimensiunea de 70x100 cm, însumând 210x300cm. Contrastul dintre subiect şi fundal nu este foarte pronunţat din dorinţa de a nu sparge planul şi de a forma un tot unitar.