The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Oana Văduva // Detalii îmbinate

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Oana Văduva // Detalii îmbinate
  • Oana Văduva // Detalii îmbinate
  • Oana Văduva // Detalii îmbinate
  • Oana Văduva // Detalii îmbinate
  • Oana Văduva // Detalii îmbinate
1/5
Oana consideră că tehnica colajului reprezintă un pas înainte pentru artă și viață, un pas mai aproape de o experiență și de o tehnică care pun laolaltă fragmente de materiale și personalitatea celui care creează.

Detalii îmbinate

Lucrarea se bazează pe tehnica colajului și pe cea a picturii. Oana a pornit de la ideea colajului, construind pe parcurs și observând cum se așază imaginile, cum se pot schimba realul cu irealul, adăugând sau eliminând elemente din alte compoziții și cum poate construi diverse compoziții rupte de realitatea care ne înconjoară.