The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Radu Roșca // Corbul totemic

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Radu Roșca // Corbul totemic
  • Radu Roșca // Corbul totemic
  • Radu Roșca // Corbul totemic
1/3
Radu Roșca a absolvit Universitatea Națională de Arte din București în anul 2017, studiind sculptura, modelarea 3D și compoziția.

Corbul totemic

Proiectul Corbul totemic - Totemic Raven a început de la ideea totului unitar. Totemul este un obiect singular, de sine stătător, în care sunt concentrate elemente multiple și semnificații diverse. De asemenea, este deseori folosit ca emblemă a unei comunități (familie, popor, trib), având rol de conservare a originii și credinței.
Deși termenul provine de la poporul Ojibwe din America de Nord , credințele totemistice au existat aproape în toată lumea. Termenul este raspândit în mișcarea "New Age", care militează pentru o viziune holistică și pune accent asupra ideii că mintea trupul și sufletul sunt interconectate. Transpunerea obiectelor s-a realizat în metal (carving) și marmură Hollywood (polistiren) și urmează să fie retranspuse în lemn.