The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Teodor Ștefan // Studiu – serializarea nudului

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Teodor Ștefan // Studiu – serializarea nudului
  • Teodor Ștefan // Studiu – serializarea nudului
  • Teodor Ștefan // Studiu – serializarea nudului
1/3
Teodor Ștefan a studiat între 2007-2014 la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București, urmând cursurile UNARTE în cadrul Facultății de Arte Plastice, departamentul Pictură. În prezent, trăiește și lucrează în București.

Studiu – serializarea nudului

Ideea din spatele lucrării a luat naștere odată cu revărsarea poftei creatoare pe diverse ștraifuri de hârtie de dimensiuni mici, iar în primă fază forma nu se prefigura. Ulterior, imaginea torsului uman a devenit nucleul lucrării. Torsul arată un tip de candoare, fragilitate și paradoxal, o forță a trupului feminin alături de expresivitatea reală a acestuia. Pozițiile numeroase ale torsului desemnează nevoia căutării neîncetate a formei, volumului și spațiului plastic, dar și a ritmului.