The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IBOLYA NAGY // O LUME A MONȘTRILOR LUI IBY

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • IBOLYA NAGY // O LUME A MONȘTRILOR LUI IBY
  • IBOLYA NAGY // O LUME A MONȘTRILOR LUI IBY
  • IBOLYA NAGY // O LUME A MONȘTRILOR LUI IBY
1/3
Nagy Ibolya a absolvit Facultatea de Arte Plastice, secția Grafică din cadrul UNARTE, iar proiectele sale poartă inspirația propriei lumi, o lume entuziastă, interesantă a locurilor și obiectelor preferate.

O lume a monștrilor lui Iby

Fiecare caiet este în sine o poveste spusă prin imagine și câteva inserții subtile de text, ca un jurnal intim. Astfel, invită privitorul să își creeze propria poveste atunci când îl răsfoiește și să își creeze o anumită părere.