The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ștefan Alexandru Niță // MAU-Organizator de medicamente

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Ștefan Alexandru Niță // MAU-Organizator de medicamente
  • Ștefan Alexandru Niță // MAU-Organizator de medicamente
  • Ștefan Alexandru Niță // MAU-Organizator de medicamente
1/3
Niță Ștefan Alexandru a studiat între 2010-2014 la Liceul de Arte Nicolae Tonitza din București secția Design Industrial, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte București în cadrul Facultăţii de Arte Decorative și Design, secţia Design Industrial din 2014 până în 2017.

MAU-Organizator de medicamente

MAU este un organizator de medicamente care a fost dezvoltat pe studiul în medicină numit psihoneuroimunologie (PNI). PNI studiază interacțiunile dintre procesele psihologice cu sistemul nervos și cel imunitar al corpului uman (pe scurt tratamentul „Mind-Body”).
Față de restul cutiilor pentru medicamente, MAU oferă un nou mod de interacțiune. Pacientul nu mai percepe organizatorul ca pe un simplu recipient ci ca pe un companion care reacționează diferit la comportamentul utilizatorului. Ex: Pacientul uită să-și ia medicamentele, MAU miorlăie mai tare și devine din ce în ce mai enervant.
Pe lângă alarma fizică există și o extensie virtuală, o aplicație pe calculator și telefon care îi aduce aminte pacientului când să ia medicamentele. Precum o pisică reală, MAU intervine între utilizator și lucrul pe care îl face la calculator, pentru a obține atenție. Față de realitate, în care animalul are interese proprii, acest companion are interesul de a avea grijă de sănătatea stăpânului.