The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VICTOR COSTACHE // ÎN CĂUTAREA CERAMICII

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • VICTOR COSTACHE // ÎN CĂUTAREA CERAMICII
  • VICTOR COSTACHE // ÎN CĂUTAREA CERAMICII
  • VICTOR COSTACHE // ÎN CĂUTAREA CERAMICII
1/3
În perioada 2006-2012 Victor a fost elev la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, București. Apoi a urmat Facultatea de arte Plastice și Decorative București din 2012 până în 2017 la secţia Ceramică.

În căutarea ceramicii

Artistul consideră că în urma căutărilor sale a reușit să ajungă la o fuzionare a cunoștintelor plastice despre grafică şi ceramică. Acesta aspiră la o sintetizare armonioasă între formă și decor și descoperă unelte care să-l ajute să se exprime mai liber în procesul creației.