The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA MARIA MATEI // PRUNI AGRO PARK

Articol / 11 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA MARIA MATEI // PRUNI AGRO PARKANA MARIA MATEI
  • ANA MARIA MATEI // PRUNI AGRO PARKANA MARIA MATEI
  • ANA MARIA MATEI // PRUNI AGRO PARKANA MARIA MATEI
1/3
Matei Ana-Maria a terminat profilul real al Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București, iar apoi a ales o carieră orientată spre latura artistică. Astfel, este proaspăt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, secția Proiectare și Planificare Urbană.

Pruni Agro Park

Lucrare are ca obiect satul Pruni, parte componentă a orașului Măgurele, județul Ilfov, prin prezentarea succintă a situației actuale și mai apoi a intervențiilor propuse, pornind de la nivel general, ajungând în final la nivel de detaliu. Proiectul se axează în principal pe integrarea satului Pruni într-un sistem complex de agrement din sudul capitalei, ce pornește din zona Lacului Mihăilești și se termină cu Parcul Natural Comana, mizând pe potențialul turistic și peisagistic al elementelor naturale majore de care localitatea beneficiază, anume Pădurea Cornetu și Râul Argeș, cel din urmă fiind totodată și principalul element de legătură din sistem. Astfel, se urmărește o dezvoltare economică în domeniul agriculturii și al turismului, împreună cu eficientizarea mobilității în teritoriu.