The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA FELCIU // CENTRU DE ARTE VIRTUALE

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA FELCIU // CENTRU DE ARTE VIRTUALE
  • ANDREEA FELCIU // CENTRU DE ARTE VIRTUALE
1/2
Tanara arhitectă studiază forma, modul de comporate a arhitecturii futuriste și cum aceste caracteristici influențează mediul construit. Daca arhitectura definește static spațiile, proiectele sale, digitale și virtuale, îl manipulează într-o maniera dinamică.

Centru de arte virtuale

Proiectul tratează un program care nu deține o definire propriu-zisă, așadar am explorat definirea unor spații care se pot adapta fiind controlate în totalitate de utilizatori.Virtual Art Center reprezintă un proiect care vine în sprijinul efervescenței artelor virtuale contemporane.Programul răspunde pertinent unor cerinte privind educația atât universitară cât și a publicului în materie de artă bazată pe computaționalitate, și oferă o serie de spații dedicate fiecărui segment care este încorporat. Proiectul reprezintă o speculație a unui viitor apropiat.Sunt analizate principiile de funcționale și necesitățile artelor care aparțin new mediei, rezultând o reprezentare dinamică și movibilă a programului.Proiectul aparține tendințelor arhitecturii parametrice, biomorfogenetice, în care nu sunt definite reguli de folosire a spațiului ci doar se ofera posibilități pe baza definirii temei de proiectare. Astfel programul devine doar fagurele pe care spațiul îl modelează prin utilizarea lui.