The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DANIEL GORBAN // FATAL

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DANIEL GORBAN // FATALDANIEL GORBAN
  • DANIEL GORBAN // FATALDANIEL GORBAN
  • DANIEL GORBAN // FATALDANIEL GORBAN
  • DANIEL GORBAN // FATALDANIEL GORBAN
  • DANIEL GORBAN // FATALDANIEL GORBAN
1/5
Daniel Gorban a absolvit în 2018 specializarea Modă-Design vestimentar de la Facultatea de Arte Vizuale si Design din Iași si a participat la manifestări de profil, cum ar fi: „Transcendent”, „Jurnal de modă” și Gala Absolvenților UNAGE Iași. Apreciază moda originală, de calitate.

Fatal

Proiectul de licență „DEEP END” reprezintă o transpunere în vestimentație a luptei împotriva violențelor iraționale. Este un manifest, o formă de militare pentru dreptate în societate. Tema abordată este inedită în designul vestimentar contemporan, lipsind din sfera preocupărilor, dar care se regăseste în opera și lucrările artiștilor vizuali. Tema violenței a fost mereu prezentă în artă ca mod de conștientizare, de repulsie față de acest act, dar și pentru a combate sisteme politice sau alte manifestări sociale.
În concluzie, colecția vestimentară încearcă simbolic să atragă atenția asupra actelor tragice, dramatice și asupra urmărilor unor acte de violență.