The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

EDUARD ANTONIO DIACONESCU // REINTERPRETARE DESIGN DACIA 1300

Articol / 05 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • EDUARD ANTONIO DIACONESCU // REINTERPRETARE DESIGN DACIA 1300
  • EDUARD ANTONIO DIACONESCU // REINTERPRETARE DESIGN DACIA 1300
  • EDUARD ANTONIO DIACONESCU // REINTERPRETARE DESIGN DACIA 1300
  • EDUARD ANTONIO DIACONESCU // REINTERPRETARE DESIGN DACIA 1300
1/4
Diaconescu Eduard are ca principala activitate designul de produs. Preocuparea sa primară în această activitate este designul auto. A crescut în orașul Mioveni, ce beneficiază de o fabrică auto a brandului autohton Dacia si considera ca mediul de acasa e motivul preocupăilor sale.

Reinterpretare Design Dacia 1300

Acest proiect presupune transpunerea designului exterior al automobilului Dacia 1300, un model al anilor 1970, în standardele designului auto din anul 2018. Studiul liniilor, volumelor și proporțiilor, a fost primul pas al acestui proiect, dupa care lucrul a continuat prin metode de randare în programe de editare ca Adobe Photoshop iar, în final, realizarea a trei machete experimentale și o a patra ca model final, ce prezintă și un sistem de iluminat. Machetele au fost realizate din polistiren extrudat, chit de cuțit, aracet, plexiglass, folie de plastic și bandă led.